Научни открития, разрушителни природни бедствия и световна икономическа криза  предсказва

...
Научни открития, разрушителни природни бедствия и световна икономическа криза  предсказва
Коментари Харесай

Какви са предсказанията на Баба Ванга за 2024 г.?

Научни открития, разрушителни естествени бедствия и международна икономическа криза  предсказва за 2024 година българската пророчица Баба Ванга. Починалата през 1996 година става известна и като балканския Нострадамус, защото голям брой от предсказанията й се оказват правилни. Тя прави такива за всяка година до 5079 г. 

Българката предсказва непредвидени и запаметяващи се събития от международната история, заради което мнозина наблюдават деликатно предсказанията й, написа испанското издание telecinco.

Баба Ванга е предсказала офанзивата против кулите близнаци, президентството на афро-американски жител в Съединените щати, нуклеарната повреда в Чернобил и рухването на Съветския съюз (СССР). Сега мнозина обръщат внимание на предсказанията на " Нострадамус на Балканите " за 2024 г.   

Кои са петте предсказания на Баба Ванга за 2024 година?   

Важни открития в региона на медицината

Според предсказанията на пророчицата се чакат до 2024 г  доста значими открития в региона на медицината, които ще ни разрешат да намерим лек за заболявания, които до момента не са имали като рак и ХИВ. Те ще бъдат вследствие на дългогодишни старания в здравната просвета.

Мощно цунами

Баба Ванга предсказала и мощно естествено злополучие, като  цунами в азиатския район, което ще удари и ще навреди даже на прилежащи места. Екстрасенсът съпоставя събитието с това, което се случи през 2004 година в Тайланд, което също предсказа. То провокира великански талази от Индийския океан, които имаха опустошителни последствия, и предвижда, че мощното цунами през 2024г. ще бъде 100 пъти по-лошо и по-трагично.

Земетресение в Съединени американски щати

" Нострадамус на Балканите " прогнозира  опустошително земетресение в Съединените щати за 2024 година То може да промени течението на водите на река Мисисипи. Бедствието би предизвикало гибелта на хора и голям брой материални вреди, както и стопански опустошения за доста фамилии в засегнатите региони.

Глобална икономическа рецесия, която визира множеството страни

Световна икономическа рецесия предсказва друга прогноза на Ванга за 2024 година Тя ще засегне съществено множеството страни. Според пророчицата това се дължи на корупцията и отрицателното потребление на ресурсите, които се случват от много време по цялата планета.

Спад и сериозен проблем в региона на петрола

Българската пророчица предвижда, че ще има крах и сериозен проблем в петролната зона, тъй че човечеството ще би трябвало да търси по-здравословни и по-чисти други възможности. Промени, които ще бъдат насърчавани от бранителите на околната среда, борещи се с рецесията и които ще се случат в края на 2023 година и началото на 2024 г.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР